O nama

renovacija stana

Naša priča

Tvrtka  ADAPTACIJE EMANUEL d.o.o. osnovana je 12.06 2024. Do nedavno smo poslovali  kao Emanuel instalacijsko-adaptacijski obrt te smo zbog povećanja obujma posla te proširenja usluga odlučili otvoriti tvrtku. Kroz dugi niz godina usavršili smo se na području instalacija te kompletnih adaptacija interijera.

Ponosni smo na naše odrađene projekte i imamo niz zadovoljnih investitora te na tom putu ostajemo i dalje.

Naš konačni cilj je pružiti kompletnu uslugu jer smo kroz poslovanje sa našim klijentima shvatili da je danas jedan od najvećih problema naći nekoga za čišćenje stana ili za pokositi okućnicu ili mali popravak/uslugu – npr. izbušiti rupu u zidu da bi objesili sliku. Potaknuti tim pričama želimo napraviti ekipu koja će biti tu za vas bilo da adaptirate dotrajalu kupaonicu,  svoj stan – kuću ili vam je potrebno popraviti  vrata na vašoj kuhinji koja su otpala.

Nadam se da ćete prepoznati ADAPTACIJE EMANUEL kao upravitelja za vaš objekt i da ćete nam pružiti priliku da i sa vama ostvarimo poslovnu suradnju.

Kao što smo i do sada osluškivali želje i potrebe naših klijenata tako ćemo nastaviti i dalje te vaše prijedloge primamo sa zadovoljstvom a i vaše primjedbe prihvaćamo kako bi poboljšali naše usluge.

Naš cilj

Potaknuti iskustvima naših klijenata koji su imali problema prilikom nalaska tvrtke koja bi im ponudila sve potrebne usluge, mi nastojimo pružiti kompletnu uslugu adaptacija i održavanja a sve kako bi klijentima olakšali sam proces adaptacije.

Naš cilj je usmjeren na želje i prijedloge naših klijenata te poboljšanju usluge a sve kako bi vaše vizije pretvorili u stvarnost, bilo da gradite veći objekt ili nastojite popraviti nešto manje tu smo da sa vama nađemo najbolje rješenje.

Pružamo najbolju uslugu